Udsættelse af SpisRockDans 2020
til skærtorsdag 2021

til skærtorsdag 2022
 
 


Kære alle.
 
Set i lyset af den svære situation vi alle er havnet i, har Lions Bogense i samråd med Stig Rossen og Vennerne samt Disco 77 besluttet, at udsætte årets SpisRockDans arrangement til 19. september 2020. Sikkerheden for vores gæster, artister og personale er altid vores højeste prioritet.
 
Nu er vi imidlertid kommet ind i september måned, og beslutningen har været ekstrem vanskelig - men en udskydelse syntes uundgåelig set i lyset af det endnu ikke må afholdes events og koncerter med så mange mennesker samlet i Bogense Hallerne.
 
SpisRockDans afholdes Skærtorsdag den
1. april 2021   14. april 2022

Med stor opbakning og forståelse fra vores leverandør af menuen Bogense Hotel og alle vores sponsorer, er det lykkedes at finde en alternativ dato i første omgang for afvikling af arrangementet – og det siger vi mange tak for i Lions Bogense, men nu er vi desværre nødt til at vente til 2021 pga. corona sitiuationen i DK som nu igen er udsat til ?  så vi flytter SPD til 14. april 2022.

Vi siger tusinde tak til jer, der allerede har købt billet og reserveret bord til arrangementet.

Vi håber I kunne have lyst og mulighed for at deltage den 14. april 2022.
Hvis I kan komme til april -22 i stedet for i år, behøver I ikke gøre mere – i har dermed sikret jer en billet og jeres bordreservationer er stadig gældende.

Skulle nogen af jer være forhindret og ønske pengene retur, er det selvfølgelig også en mulighed.

Uanset hvor I har købt billetten, kan I henvende jer hos Imerco i Bogense, hvor i afleverer billetten og oplyser et kontonummer, hvorefter vores kasserer indsætter beløbet på jeres konto.
Håber vi alle ses til september i Bogense Hallerne.

Lions Bogense siger tusinde tak for forståelsen og ønsker at I alle passer godt på hinanden.
www.SpisRockDans.dk | arrangeret af Lions Club Bogense