SpisRockDans 2019 / Disco 77
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- retro hitmusik 
 
Det populærere 70´mobildiskotek fra Bogense - Disco 77 sørger også for stemningen forbliver i top hele aftenen.
 
For at komme i den rette stemning genopstår det populærere Disco 77 for en enkel aften og spiller retro musik fra 70´og 80´erne, ligesom ved SpisRockDans i 2018.
 
Hits fra disco-tiden som vi alle kan synge med på, vil fylde dansegulvet ligesom i 1977 hvor Bent "BB" Nygaard Larsen startede sit mobildiskotek sideløbende med uddannelsen som reklamefotograf. Disco 77 var meget popurlært i de 10 år Bent kunne få tid og overskud til at kører landeveje tynde med mobilbiskoteket. 

Det er underligt med musik, hører man et bestemt stykke musik kan man ofte huske hvad man lavede første gang man hørte det. Sådan har jeg det også, siger Bent, som ser tilbage på mere end 40 års erfarring med musik, lyd og lys udstyr. 

Hvem husker ikke film "Saturday Night Fever" - Grease - Flashdance - Dirty Dancing - Midt Om Natten - og alt den goé musik fra de glade ´70 og ´80 med Kim Wilde, Bony M, Wham, Cyndi Lauper, Shu-bi-dua, Gasolin, Gnags, TV2, Dolly Parton, James Brown osv. osv er noget af det vi vil spille til SpisRockDans 2019
 
www.SpisRockDans.dk | arrangeret af Lions Club Bogense